Forlaget Andrico
Engelsk  Tysk  Erhvervsøkonomi  Fysik/kemi/biologi  Naturgeografi/NVG  IT  Studierejse  Om forlaget  Bestil bøgerne

  Spielen

Regnbuen - En differentieret tysk grammatik af Karin Jaentsch
144 sider, 114 kr.

Kapitlerne er inddelt i tre sværhedsgrader, som er angivet ved hver sin farve: Blåt niveau indøver grundviden om et emne. Rødt niveau angiver en lidt større sværhedsgrad, mens gult angiver det sværeste niveau.

De sidste 20 sider er en "Grammatisk Værktøjskasse" med en helt grundlæggende gennemgang af ordklasser, sætningsanalyse, mm.

Hvert kapitel indledes med en sammenlignende forklaring af dansk og tysk sprogbrug. Mange tegninger, farverne og gennemgående grafiske symboler gør bogen let at læse og forstå.

2. udgave (2021) er med stift omslag, så bogen har en ekstra lang holdbarhed.

Se uddrag af bogen:
Indholdsfortegnelsen.
Kapitel 11.
Kapitel 4 i Værktøjskassen.

Regnbuen - Øvebog til tysk grammatik af Karin Jaentsch
160 sider, 79 kr.

Et kæmpe udvalg af øvelser, som nøje følger grammatikbogen og de tre niveauer, som igen er angivet med farverne blå, rød og gul.

Øvelserne til "Værktøjskassen" drejer sig om ordklasser, sætningsanalyse, ordstillings- og kommaregler. Hvis der er behov for en repetition af dette stof, kan man begynde med disse øvelser.

Se uddrag af bogen: Side 121-125.

Regnbuen - Facithæfte af Karin Jaentsch
60 sider, 48 kr.

Gør det muligt at lade den enkelte elev arbejde selvstændigt på sit niveau.

Se uddrag af Facithæftet: kap. 11.

Regnbuen - "Ein Buch für zwei", Spiele und Aktivitäten
af Karin Jaentsch
192 sider, 189 kr.

Bogen indeholder 2 x 98 kreative spil og aktiviteter, som øver kommunikation og interaktion på grundlag af moderne tysk sprogbrug.

Indlæringen gennem spil og aktiviteter er mere motiverende for eleverne, og den betyder de deltager mere aktivt i den daglige mundtlige kommunikation.

Bogen er lavet til par-arbejde. Den er opdelt i en A-del til den ene elev og (når bogen vendes) en B-del til den anden elev.

En kvalitetsbog med omslag i hardcover, så den kan bruges i mange år.

Se et gratis uddrag af "Ein Buch für zwei", Spiele und Aktivitäten: 12 sider.


"Står man for at skulle udskifte sit grammatiske grundmateriale, kan "Regnbuen" varmt anbefales til folkeskolens ældste klasser og ungdomsuddannelserne."

 

Skrev anmelder Poul Kok Sørensen i ”Praktisk Sprog”.

 

"De krav, man må stille til en grammatik på dette niveau, er først og fremmest pædagogisk forenkling og masser af eksempler og øvelser, som kan sikre indlæring af de grundlæggende færdigheder. "Regnbuen" opfylder begge disse krav og udmærker sig desuden ved at indeholde masser af tysk sprogstof. Klassiske fejltyper er i grammatikken markeret med iøjnefaldende ikoner, nemlig nummererede bomber. Sådan!"

 

Skrev anmelder Annette Kyllesbech Rasmussen i ”Gymnasieskolen”.

 

"... Heureka! råbta Archimedes, da han opdagede loven om legemers vægttab i vand. Præcis dette håber enhver tysklærer på vil ske, når eleverne, år efter år, forsøger at finde de viise sten på vej gennem den tyske grammatiks labyrinht. Faktisk synes jeg denne grammatik er bygget op efter dette princip: Motivation, evne til at tænke logisk, se sammenhængende mønstre og ikke mindst gøren brug af heuritiske lærings- og forklaringsmetoder.

Et dejligt værktøj i en kravsdifferentieret verden. At den så også er fremstillet i et lækkert layout, gør den kun endnu mere appetitvækkende"

 

Skrev anmelder Inger Thinesen i ”Handelsskolen”.


Adresser mm