Forlaget Andrico
Engelsk  Tysk  Erhvervsøkonomi  Fysik/kemi/biologi  Naturgeografi/NVG  IT  Studierejse  Om forlaget  Bestil bøgerne

 
"På studierejse i Toscana" henvender sig til danskere, der har Toscana som rejsemål. Den er skrevet til undervisningsbrug, men kan også benyttes af private rejsende, der gerne vil forberede sig på at møde Italiens smukkeste region. 

Bogen er velegnet til projekt- og tværfaglig undervisning. Mange 'Fokus'- og 'Fakta' bokse integrerer Toscana med fagene historie, samfundsfag, geografi, biologi, dansk, fysik, kemi, matematik, religion, italiensk, erhvervsøkonomi, musik og film/TV.

Indeholder mange forslag tril gåture i byerne, rundture på landet og besøg forskellige steder i Toscana. Forslagene er omhyggeligt udvalgt med henblik på studierejsebesøg med klasser.

En rigtig flot bog, som bør ses af alle, der interesserer sig for Italien.

176 sider, 316 fotos og 86 grafiske illustrationer i høj kvalitet.

Pris: 159 kr (ex moms)
 
 

"... Summa summarum finder jeg, at denne er en udmærket dansksproget lærebog til Toscana, som mange lærere vil drage stor nytte af på studieturen til Firenze."

 

Skrev anmelder Jørgen Lorentzen i ”Geo-Nyt” nr. 62, 2005.

(se hele anmeldelsen)


"I sit forord skriver Leif Christensen, som igennem mange år har skrevet mange gode bøger og lærebøger, at denne bog ikke er en erstatning af den traditionelle rejseguide. Det bliver den næppe, for den er nemlig meget mere end disse normalt er..."

 

Skrev anmelder Leif Tang Lassen i Geografisk Orientering nr. 4, 2007.

(se hele anmeldelsen)

 
Se uddrag af bogens 12 kapitler:

Indholdsfortegnelse

1. Historie og politik.

2. Naturforhold.

3. Jordvarme og kurbade.

4. Befolkning og samfund.

5. Firenze.

6. Siena.

7. Pisa.

8. Lucca, Vinci og Prato.

9. Rundtur SV for Firenze.

10. Kulturlandskabet.

11. Maremma regionen.

12. Mad og vin.
 
   
Forfatteren Leif Christensen er lektor cand. scient. i geografi og geologi. Underviser, foredragsholder og forfatter til en række kronikker, artikler og bøger om geologiske og geografgiske emner. Stor passion for Italien og italiensk kultur. Har gennem en årerække arrangeret studierejser til bl.a. Toscana.
 

Adresser mm